Home Combina frigorifica cu 2 compresoare
Combina frigorifica cu 2 compresoare
Combina frigorifica cu 2 compresoare PDF Imprimare Email
Combina frigorifica cu 2 compresoare
Scris de mihaela86   
Joi, 26 Mai 2011 06:29

O combina frigorifica cu doua compresoare este o combina de dimensiuni mari. Combina frigorifica cu doua compresoare se foloseste de obicei in zonele comerciale sau depozite. Intr-o combina frigorifica cu doua compresoare se depoziteaza alimente precum produsele alimentare si carnea.

Combina frigorifica cu doua compresoare este folosita si in restaurante sau cantine. In combina frigorifica cu doua compresoare temperatura este scazuta prin eliminarea caldurii din interior. Combina frigorifica cu doua compresoare arata la fel ca orice alta combina frigorifica. Compresoarele de la combina frigorfica cu doua compresoare pot fi deschise, ermetice sau semi-ermetice. Compresoarele de la combina frigorifica cu doua compresoare au un rol foarte important. Daca acestea nu mai functioneaza, atunci intreaga combina frigorfica nu mai functioneaza.

Combina frigorifica cu doua compresoare poate fi verticala, dar si orizontala. Combina frigorfica cu doua compresoare orizontala este combina frigorifica cu doua compresoare care are ca principala activitate congelarea. De obicei, aceasta combina frigorifica cu doua compresoare este intalnita in restaurante, centre comerciale, depozite, magazine etc.

Combina frigorifica Beko cu doua compresoare tinde sa raceasca produsele si alimentele din interior mai repede decat o combina frigorifica cu un singur compresor. In cazurile in care alimentele trebuie pastrate mai mult timp la rece, combina frigorifica cu doua compresoare este solutia ideala. In combina frigorifica cu doua compresoare aerul este mai rece decat intr-o combina obisnuita, cu un singur compresor.

Combina frigorifica cu doua compresoare este produsa in masa. Producatorii au scos pe piata modele de combina frigorifica cu doua compresoare care se potrivesc si in gospodarii. De obicei, combina frigorifica cu doua compresoare destinata gospodariilor este verticala ca sa economiseasca spatiul din bucatarie. Combina frigorifica cu doua compresoare de acest gen este indicata oamenilor exigenti.

Ultima actualizare în Vineri, 29 Aprilie 2011 08:12
 


Sondaje

Ce firma producatoare de combine frigorifice preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 7 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com